Over ons

Mijn naam is Mike van der Vecht en ik ben de eigenaar van OCD Finish Holland en Van der Vecht Detailing.

Wat begon als een zaterdag baantje is in 15 jaar uitgegroeid tot een ware passie voor High end Car Detailing. Van jongs af aan vond ik het al leuk om auto’s te wassen en te laten glimmen en zo ben ik terecht gekomen bij Koene, waar ik op zaterdag de auto’s mocht wassen voor ze de showroom in gingen.

 De passie voor auto’s stopte niet bij het wassen van de auto’s en zo ben ik op mijn 15e  langzaam in de kartsport gerold. Met veel plezier heb ik in het kartteam van Koene gereden. Na het winnen van vele prijzen heb ik de kans gekregen om door te schuiven naar de autosport en heb ik onder andere in de Formule Ford, de Mini Cooper Challenge, de Dasia Logan Cup, de Tourwagen Diesel Cup, de Seat Ibiza Challenge en in de Alfa Romeo Twinsprak Cup mogen rijden. In de Alfa Romeo Twinspark Cup heb ik mijn eerste raceauto opgebouwd, een Alfa Romeo 145 QV. Inmiddels rij ik in de Sport/Supersport met mijn eigen opgebouwde raceauto, een Fiat Grande Punto.

In de tijden van het rijden in de autosport, ben ik naast mijn baan begonnen met mijn eigen bedrijf OCD Finish Holland. Na vele jaren de passie voor het verzorgen van auto’s uit te breiden naar een bredere kennis voor het Detailen van auto’s, ben ik naast OCD Finish Holland een bedrijf begonnen waar ik mijn naam aan kon binden en zo is Van der Vecht Detailing ontstaan, waar ik met veel passie het interieur en exterieur verzorg en bescherm.

Onze Missie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce vitae pulvinar augue. In nec laoreet neque. Proin sed sem eget tortor venenatis consectetur. Sed nulla nibh, ornare eu nunc non, bibendum consequat ligula. Aliquam sit amet vulputate mi. Curabitur orci leo, pretium a turpis condimentum, finibus cursus purus. Aliquam ex magna, feugiat pretium orci id, posuere congue sem. Fusce egestas nisi ac porttitor mattis.

Suspendisse rutrum gravida imperdiet. Vivamus nec eros mollis, cursus nunc sagittis, luctus nisi. Suspendisse in dui in mi faucibus feugiat. Vestibulum sit amet lectus.

%

Happy Clients

Towing Services

Projects Done

Onze Visie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse turpis ante, tincidunt ac mattis sit amet, sagittis vel arcu. Suspendisse feugiat scelerisque laoreet. Fusce posuere massa lectus, non placerat tortor varius ac. Praesent finibus, lectus vel ullamcorper volutpat, erat libero gravida diam.